skip to Main Content

Wat levert deze avond je op:

Energie & inspiratie
Mooie voorbeelden van best practices
Nieuwe kennis
Fijn zonder file of vertraging naar huis!
Nieuwe connecties met gelijkgestemden
Concrete handvaten

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in om in te schrijven voor onze inspiratiesessies. Binnen twee dagen krijgt u een bevestiging van deze inschrijving. De kosten van een inspiratiesessie (€ 95,- inclusief maaltijd, exclusief BTW) worden 1 week voor de inspiratiesessie gefactureerd.

Verzuim:

Hoe voorkom je uitval van medewerkers?

woensdag 19 juni 2019

Verandervermogen:

Hoe blijf je wendbaar als organisatie?

donderdag 27 juni 2019

Geluk:

Hoe behoud je loyale medewerkers?

datum nader te bepalen

Vul hieronder uw gegevens in om in te schrijven voor onze inspiratiesessies. Binnen twee dagen krijgt u een bevestiging van deze inschrijving. De kosten van een inspiratiesessie (€ 95,- inclusief maaltijd, exclusief BTW) worden digitaal gefactureerd op basis van onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Aanhef:

Bedrijfsgegevens

Inspiratiesessies

Ik schrijf me in voor:

Tijdens de Gemeente Special zullen we specifiek ingaan op relevante HR trends voor Gemeenten en kunnen Gemeenten met elkaar in gesprek en elkaar inspireren.

Ik kom:

Leuk als je met een collega komt! Hou er wel rekening mee dat het interactief leren van elkaar een belangrijk onderdeel van de inspiratiesessie is en de diversiteit van de groep daaraan bijdraagt. Denk daarom na over wie je het best mee kan nemen; om die reden is het maximum aantal deelnemers per organisatie 3.


De code zal verwerkt worden bij de facturatie.


Heeft u vragen over de inspiratiesessies? Mail dan naar info@nolostcapital.nl

**Gratis annuleren tot 1 week voor de start van de inspiratiesessie. Bij het annuleren binnen 1 week voor de start van de inspiratiesessie worden de kosten niet gerestitueerd.

Nolost Capital is een ervaren en betrouwbare partner

Wij hebben een onderwijserkenning van het CRKBO en zijn geaccrediteerd door het ministerie SZW voor sociale innovatie & duurzame inzetbaarheid. Tevens zijn we in 2014 gehonoreerd in de top 100 HR Experts van de wereld door de New York Times en Forbes. Daarnaast werken wij samen met diverse Universiteiten.

© 2020 Nolost Capital B.V. – algemene voorwaarden – anonimiteitsgarantie – privacy – disclaimer

Back To Top