skip to Main Content

Leuk als je ons ontmoet, schrijft, belt, volgt of mailt!

Hieronder vind je een contactformulier en onderaan de pagina staan onze contactgegevens zodat je ons altijd kunt bereiken.

Contactformulier

Routebeschrijving

Herculesplein 207 bevindt zich bij Stadion de Galgenwaard van FC Utrecht. De ingang is ‘Galgenwaard Noord’, rechts naast de hoofdingang, we zitten op de 1e verdieping. Je neemt de trap/lift omhoog en dan vind je de ingang aan je linkerhand.

Gemakkelijk bereikbaar met OV

Vanaf Utrecht Centraal neem je sneltram 22 of bus 6 of 41 naar halte Herculesplein/stadion. Voor alternatieve routes met het OV, zie 9292.nl.

Betaald Parkeren bij Q-Park (voor de deur)

Navigatie: Kies “Herculesplein 221” om op het parkeerterrein van Q-Park te komen (let op: dat is niet de ondergronds garage maar het parkeerterrein voor de hoofdingang en tegenover de Kromhout Kazerne). Rijdt op het parkeerterrein zoveel mogelijk naar rechts, daar bevindt zich de ingang.

Helaas verstrekt Q-park aan ons geen parkeerkaarten, wij kunnen deze tegen betaling wel faciliteren, dan horen wij het graag vooraf.

Gratis Parkeren bij Kampong (5 minuten lopen)

Sla vanaf de Laan van Maarschalkerweerd de Mytylweg in voor gratis parkeergelegenheid op ongeveer 5 minuten loopafstand. Het parkeerterrein van Kampong direct aan de Laan van Maarschalkerweerd kan doordeweeks ook gebruikt worden. Let op: haal waardevolle spullen altijd uit de auto, dus hier ook.

Ingang Parkeerterrein Q-Park
Ingang Parkeerterrein Qpark
Ingang Nolost Capital
Ingang Nolost Capital - Galgenwaard Noord
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze ontwikkelingen, inspiratiesessies en kennisupdates? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Het aantal updates is minimaal in aantal en maximaal in relevantie!

Nolost Capital is een ervaren en betrouwbare partner

Wij hebben een onderwijserkenning van het CRKBO en zijn geaccrediteerd door het ministerie SZW voor sociale innovatie & duurzame inzetbaarheid. Tevens zijn we in 2014 gehonoreerd in de top 100 HR Experts van de wereld door de New York Times en Forbes. Daarnaast werken wij samen met diverse Universiteiten.

© 2020 Nolost Capital B.V. – algemene voorwaarden – anonimiteitsgarantie – privacy – disclaimer

Back To Top